Snøtunet06
Snøtunet05
Snøtunet01ny
Snøtunet07
Snøtunet11
Snøtunet02ny
Snøtunet09
Snøtunet03
Snøtunet04
IMG_9857ny

CAFE SNØTUNET, VARINGSKOLLEN

OPPDRAGSGIVER: Varingskollen Alpinanlegg AS

FERDIGSTILT: 2009

FOTO: Dis. interiørarkitekter mnil as

BESKRIVELSE: Varingskollen Alpinanlegg ligger i Hakadal, kun 30 minutter fra Oslo sentrum. Det består av flere bakker og terrengpark i tillegg til spisestedet Café Snøtunet som Dis. interiørarkitekter mnil as fikk i oppdrag å innrede. Caféen består av fem sammenkoblede containere. Oppdragsgiver ønsket et konsept i tråd med alpinmiljøet og innredningen måtte tåle røff bruk av aktive besøkende med slalomstøvler. I tillegg var det et svært lavt budsjett i dette prosjektet. Detaljer som dører og dragere ble malt i signalfarger som man kan finne igjen i bakkene. Rimelige, men solide utebenker ble satt inn og myket opp med reinsdyrskinn. Ved vinduene ble det innredet med barbord og -stoler som er mindre plasskrevende, og som man kan stå ved om ønskelig. Serveringsdisken ble spesialdesignet av rimelig og slitesterk kanalplast med integrert belysning. Resultatet ble en praktisk og slitesterk café med et ungt og sporty uttrykk - til lavbudsjett. 

PROSJEKTER